Vakantie Curacao

Boek een vakantie Curaçao en geniet er van een swingende strandvakantie, een onvergetelijke duikvakantie én ontdek de prachtige natuur en de interessante cultuur en historie. Een vakantie Curacao is veelzijdig en het is er altijd lekker weer!


Curacao wordt ook wel de ‘parel van de Cariben’ genoemd. Het een schitterend eiland met hoog ‘bountygehalte’; parelwitte stranden, wuivende palmbomen, een stralende zon en een azuurblauwe zee. Het uitgaansleven op het eiland is bruisend en er is altijd wel ergens strandclub of bar waar er een ‘happy hour’ georganiseerd wordt. Geniet van de zon, de swingende muziek en het gezellige cultuurtje. Een vakantie Curacao staat voor velen gelijk aan een duikvakantie. De onderwaterwereld rond Curacao is dan ook adembenemend mooi; de prachtige koraalriffen met allerlei kleurrijke tropische vissen zijn een onvergetelijke belevenis om te zien.


Maar tijdens een vakantie Curacao kan je nog veel meer beleven. Bezoek de hoofdstad Willemstad met de pastelkleurige huisjes en diverse historische bezienswaardigheden. Je vindt er bijvoorbeeld Fort Amsterdam, de Synagoge Mikve Israel-Emanuel en het kleurrijke Penha-gebouw aan het water. Shopaholics kunnen zich ook heerlijk uitleven in het centrum vol met chique boetieks en talloze grote en kleinere winkels. Aan het eind van een enerverende dag kan je genieten van een overheerlijke Caribische maaltijd in een van de gezellige restaurants in Willemstad.