Vakantie Frankrijk

Frankrijk is sinds jaar en dag een zeer populaire vakantiebestemming. Dat is niet zo vreemd want ‘la douce France’ is een schitterend land met een gevarieerd landschap, lekker weer, aardige mensen en de befaamde Franse keuken!


De Franse Rivièra en de Cote d’Azur staan uiteraard bekend als luxe oord voor een heerlijke strandvakantie. In het westen van Frankrijk, op het schiereiland Bretagne, kun je genieten van ruige kusten, een prachtig landschap en diverse kastelen. Het is een schitterende omgeving voor een heerlijk vakantie Frankrijk als je van wandelen of fietsen houdt. Normandië kent ook een lange kuststrook met brede stranden en veel badplaatsen. Bovendien heeft die streek een belangrijke rol gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog waar je op veel plaatsen nog aan herinnerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan de D-day stranden, het hoog op de rotsen gelegen Pointe Du Hoc en het 9386 graven tellende Normandy American Cemetery and Memorial in Colleville-Sur-Mer.


Tijdens je vakantie Frankrijk mag een bezoek aan Parijs, de stad van de liefde, eigenlijk niet ontbreken. Bezoek de talrijke toeristische trekpleister zoals natuurlijk de Eiffeltoren, het Louvre, de Arc de Triomphe, Mon Martre en nog veel meer.


Kortom, bij een vakantie Frankrijk heb je heel veel keuze; van een skivakantie in de bergen tot een strandvakantie in het zuiden en van een stedentrip naar één van de mooie steden tot een eenvoudige campingvakantie met het hele gezin!