Vakantie Italië

Italië is een zeer veelzijdig vakantieland; het land heeft een prachtige, gevarieerde natuur, een zeer rijke historie, geweldige stranden en natuurlijk heerlijk eten. Een vakantie Italië biedt dan ook fantastische mogelijkheden!


Met een vakantie Italië heb je een uitgebreide keuze; een citytrip naar één van de schitterende Italiaanse steden zoals historisch Rome, modestad Milaan of de stad van de romantiek Venetië. Maar ook voor een luxe zonvakantie heeft Italië heel veel te bieden; het land heeft meer dan 8.000 kilometer kustlijn! Zo zijn de prachtige witte stranden aan de Adriatische kust een paradijs voor zonaanbidders.


Toscane is ook een zeer geliefd vakantiegebied; maagdelijk witte stranden, een glooiende natuur en vele historische bezienswaardigheden. En wat dacht je van het Gardameer? Het prachtige binnenmeer is populair onder badgasten en mensen met pleziervaartuigen. Het zuidelijk gelegen Sicilië heeft een geheel eigen sfeer en is ook schitterend om te verkennen.


Ook op cultureel gebied kun je tijdens je vakantie Italië je hart ophalen. In Rome zijn er vele overblijfselen uit de Romeinse tijd te bezichtigen, kun je een museum induiken en het Vaticaan bezoeken. Verder is er uiteraard de wereldberoemde toren van Pisa en de schitterende kunstschatten in Firenze.


Kortom, vier je vakantie Italië precies zoals jij dat wilt en geniet van de heerlijke Italiaanse keuken, de zon en de gezelligheid.