Vakantie Spanje

Spanje is al decennia lang dé vakantiebestemming voor mensen die behoefte hebben aan zon, zee en strand. De zuidkust van Spanje leent zich dan ook uitstekend voor dat doel. Maar behalve witte stranden, een brandende zon en een bruisend uitgaansleven aan de Costa’s , kan je tijdens vakantie Spanje nog heel wat meer dingen zien, doen en beleven!


Ook qua kunst, cultuur en historie heeft Spanje heel veel te bieden en wat dacht je van een heerlijke citytrip naar Madrid of Barcelona? In de musea in deze steden kunnen kunstliefhebbers zich vergapen aan stukken van grootheden zoals Picasso, Dali en Goya. Ook het Alhambra is een stad die je absoluut niet mag missen tijdens je vakantie Spanje. Deze oosters aandoende stad omvat schitterende kathedralen en kloosters.


Maar ook een sportieve vakantie Spanje behoort tot de mogelijkheden. Behalve zwemmen en zelfs duiken kun je er ook bergbeklimmen, mountainbiken of racen en natuurlijk is de schitterende, gevarieerde natuur uitermate geschikt voor lange wandeltochten. Diverse natuurgebieden, zoals de Extremadura, zijn een walhallah voor de natuurliefhebber.


Geniet van een overheerlijk Paella in een restaurantje aan het strand of ga uitgebreid borrelen met tapas in een lokaal café. Tijdens een vakantie Spanje kan het allemaal en kun je dus genieten precies zoals jij dat wilt!