Vakantie Turkije

Turkije is één van de meest populaire vakantiebestemmingen van het moment en terecht! Het is een land met een zeer afwisselende natuur, een levendige en boeiende geschiedenis en de prachtige steden zitten boordenvol cultuur. Van een luxe strandvakantie aan de Turkse Riviera, een hippe stedentrip in Istanbul of een trektocht door de bergen; met een vakantie Turkije kan het allemaal!


Maak een rondreis door het land en ontdekt de ruïnes van Myra, waar Sinterklaas gewoond zou hebben, bewonder het aparte landschap van Cappadocië met de bekende mysterieuze ondergrondse rotssteden, rotskloosters  grotwoningen. In de historische stad Konya die deel uitmaakt van de zijderoute, kun je de prachtige islamitische architectuur bewonderen en onderweg naar de stad zie je diverse karavanserais uit de 13e eeuw. Ook in Istanbul is er veel te zien aan architectuur en cultuur, maar je kunt er ook het bruisende nachtleven induiken.


Dat laatste geldt ook voor een vakantie Turkije aan de Egeïsche kust of de Turkse Riviera. In die streek zijn er vele luxe hotels en uitgaansgelegenheden, maar ook goedkopere accommodaties waar ook heerlijk kunt genieten van de Turkse zon, zwembad, strand en strandboulevard en waar je je lekker in de watten kunt laten leggen. Kortom, je kunt een vakantie Turkije precies zo inrichten als je zelf wilt!


Je visum voor Turkije


Ga je binnenkort op vakantie naar Turkije, dan geven we je alvast een handige tip mee. Voor Turkije heb je een visum nodig, ook als toerist. Eerder kon je deze nog op het vliegveld regelen maar tegenwoordig zijn die regels veranderd. Toch is het gemakkelijk te regelen vooraf. Je visum voor Turkije aanvragen kan snel online en is in 5minuten gedaan. Zo kan je goed voorbereid op reis!


All inclusive naar Turkije


De all inclusive resorts in Turkije zijn enorm populair en dat is natuurlijk niet voor niks. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, nergens geniet je zo van een all inclusive als in Turkije. Daarbij komt nog eens het heerlijke weer, de vriendelijke mensen en de prachtige stranden en de vakantie is compleet! Bekijk de website Allinclusivevakantie.com voor het boeken van zo’n vakantie.